Парапетни

Парапетни

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)

parapeta.jpg.380px
Bi Flow inverter (R32)

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 2,5 ÷ 6,0 kW
  • греење во подот – долна зона, елегантен дизајн и тивка работа,
  • високи SCOP и SЕЕR од неверојатни 6.60
  • висока А++ / A++ енергетска класа при ладење / греење
  • Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор (кај моделот од 5,0 kW)
  • функција на самочистење со IAQ антибактериски филтрирачки систем и Auto-restart функција