Carrier Toshiba презентација

На 27.04.2012 се одржа традиционалната годишна презентација на Carrier Toshiba производите во просториите на clomid buy in uk legally винаријата Вила Марија во Демир Капија. Во присуство на над 70 …

Прочитај повеќе

Toshiba Roadshow Белград 2010

Енергија беше дел од меѓународниот караван Toshiba Roadshow кој се одржа во Белград на 14.12.2010 во хотел Континентал. На собирот беа присутни фирми од Србија, Црна Гора и Македонија каде …

Прочитај повеќе

Нови производи

Carrier ги промовираше новите инвертер системи “XPower Plus Inverter”. Идеално решение за вашиот деловен простор: канцеларии, салони, ресторани и приватен престој: станови, куќи, поголеми резиденцијални cialis how to use cialis …

Прочитај повеќе

Toshiba Estia Support software: Анализа на ефикасноста и потрошувачката на енергија на разни системи за греење

Toshiba Estia Support software: Анализа на ефикасноста и потрошувачката на енергија на разни системи за греење   Со најновиот софтвер Toshiba Estia Support, се овозможува детална пресметка и преглед на …

Прочитај повеќе

Carrier Toshiba презентација

На 29.04.2011 се одржа третата презентација на Carrier Toshiba производите во просториите на винаријата Вила Марија во Демир Капија. Во присуство на над 80 претставници од поголемите компании во Македонија, …

Прочитај повеќе

Carrier Aquasnap топлински пумпи

Carrier ја промовираше новата серија на воздушно ладени топлински пумпи Aquasnap со топлински капацитети од 5 kW во инвертер изведба за мали станови/куќи па се до 550 kW како решение …

Прочитај повеќе

Интернационална конференција

Енергија во соработка со Машинскиот Факултет Скопје ја организира по четврти пат меѓународната конференција за амонијачно ладење “Ammonia Refrigeration Technology” – 14 ÷ 16 Април 2011, Охрид. Прочитај повеќе…