Премиум центар за инвертер топлински пумпи

ЕДИНСТВЕН ПРЕМИУМ ЦЕНТАР за ИНВЕРТЕР ТОПЛИНСКИ ПУМПИ во МАКЕДОНИЈА. Заедно со врвните светски производители TOSHIBA CARRIER HAIER инвертер топлински пумпи воздух/вода во сплит, моноблок и “all in one” изведба. Греење за само 30ден/м2* месечна потрошувачка на електрична енергија за греење, ладење и топла вода.

Греење и ладење со:
• Подно греење
• Вентилаторски конвектори (фенкојлери)
• Радијатори
• Санитарна топла вода
• Греење на топла вода од +62°C и на -25°C надворешна температура само со помош на компресор. (Toshiba Estia R32 – Keymark Certificate)

Се ова и можност за 20% грант преку #GEFF програмата овозможена од #ПроКредитБанка
Само во Енергија доо, единствена фирма во Македонија со 6 сервисни тима сертифицирани за монтажа, сервис и одржување на топлински пумпи и инвертер технологија.
Решение за различни објекти: нови куќи и станови, објекти во изградба, реновирање на постоечки објекти и поврзување на постоечки систем за греење со замена на котли на дрва, нафта, струја, пелети итн.