Клима комори

Carrier%20Logo%20New%20201039HQ_AHU Carrier 39HQ клима комори

 • Проток на воздух: 2.000 ÷ 125.000 m³/h
 • Carrier Airostar клима коморите имаат голем избор на опции и модули коишто софтверски може да се изберат за секоја апликација
 • Ги исполнуваат и највисоките стандарди за болници, фармација, театри, музеи, објекти коишто бараат највисоки стандарди за квалитет
 • Голем избор на стандардни опции: heat recovery, humidification section, sound attenuator, VFD вентилаторски секции, stainless steеl изведба, 100% recyclable компоненти…
 • Технички спецификации: Heat transfer factor class T2, Thermal bridging factor TB2, Air tightness class B (L2) ….
 • сертификат за квалитет од Eurovent
 Carrier 39SQ Carrier 39SQC/R/P клима комори

 • Проток на воздух: 700 ÷ 30.000 m³/h
 • Carrier Airovision клима коморите имаат голем избор на опции и модули коишто софтверски може да се изберат за секоја апликација
 • Фабрички комплетирани со цела потребна автоматика за автономно работење (контрола на VFD вентилатори, клапни и трокраки вентили)
 • Ги исполнуваат и највисоките стандарди за болници, фармација, театри, музеи, објекти коишто бараат највисоки стандарди за квалитет
 • Голем избор на стандардни опции: heat recovery, sound attenuator, VFD вентилаторски секции, stainless steеl изведба, 100% recyclable компоненти…
 • Технички спецификации: Heat transfer factor class T2, Thermal bridging factor TB3, Air tightness class B (L1) …., сертификат за квалитет од Eurovent