Мулти

Мулти

carrier20logo
haierPage
haier_multi_estesovideo play Multi Split inverter 

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +46°C
  • Капацитет: 5,0 ÷ 9,6 kW
  • Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 4 ѕидни внатрешни единици
  • Висока A++/A+ енергетска класа на ладење/греење
  • DC Inverter Twin Rotary R410А компресор
  • Eurovent сертификат за квалитет
  • Функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем
  • опција за Auto-restart, 24h тајмер