NEW!!! Toshiba Estia heat pump – Series 4

Новата 4-та серија на TOSHIBA ESTIA топлинските пумпи се карактеризира со:

  • зголемена енергетска ефикасност со COP од неверојатни 4,88, што е највисок COP во класата споредбено со сите останати производители на воздушно ладени топлински пумпи.
  • Излезни температури до 60°C на вода и работен опсег во режим на греење до -25°C надвор. темп. (Hi Power серија)
  • можност за 2 зонско температурно управување (пр. радијатори и подно греење)
  • најнова Super Digital Inverter twin rotary компресорска технологија со можност за регулација од 10% до 100%.
  • пумпа за вода А енергетска класа
  • екстремно ниско ниво на бучава

Се надеваме дека со одличните перформанси и пристапните цени полесно ќе го привлечеме Вашето внимание.

ВИДЕО https://www.youtube.com/watch?v=jbD0kt8zU9I

ESTIA3 ESTIA2 ESTIA

Брошура ESTIA_series4_EN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *