NEW!!! Toshiba Estia HI Power heat pump

u_estia_hi_power_hrВи ја претставуваме најновата HI Power серија на TOSHIBA ESTIA топлинските пумпи.
Идеална за постудени региони каде што се бара повисока температура на вода и при ниски надворешни температури.
Новата HI Power серија на TOSHIBA ESTIA топлинските пумпи се карактеризира со:

  • зголемена енергетска ефикасност со COP од неверојатни 4,88, што е највисок COP во класата споредбено со сите останати производители на воздушно ладени топлински пумпи.
  • излезни температури до 60°C на вода и работен опсег во режим на греење до -25°C надвор. темп. (Hi Power серија)
  • номинален капацитет на греење и на -15°C надвор. темп. (Hi Power серија)
  • можност за 2 зонско температурно управување (пр. радијатори и подно греење)
  • најнова Super Digital Inverter twin rotary компресорска технологија со можност за регулација од 10% до 100%.
  • пумпа за вода А енергетска класа
  • екстремно ниско ниво на бучава
  • нема опасност од замрзнување

Оваа топлинска пумпа е идеална за објекти што се реновираат (апликација со радијатори), барање на висок капацитет на греење и при екстремно ниски надворешни температури.
Се надеваме дека со одличните перформанси и пристапните цени полесно ќе го привлечеме Вашето внимание.

За било какви дополнителни информации слободно контактирајте не.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *