Toshiba Carrier Haier ценовник 2022/23 год.

Енергија го објави новиот ценовник за Carrier Toshiba и Haier производите за 2022/23 година.
Доколку сте заинтересирани да го добиете новиот ценовник како и повеќе информации за производите испратете е-маил до info@energija.com.mk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *