ДИЗАЈН БЕЗ ГРАНИЦИ – Toshiba HAORI

TOSHIBA HAORI – дизајн кој освојува награди.
HAORI инвертер клима уредот на TOSHIBA ја освои наградата IF Design Award 2021.
∙ Иновативен материјал & повеќе дизајни на внатрешна единица
∙ Величини: B10, B13 & B16
∙ Енергетска класа A+++
∙ Луксузен далечински управувач
∙ Фабрички вграден Wi-Fi уред
∙ Модерен филтрирачки систем: антипрашест филтер, прочистувач на воздух и „Ultra pure“ филтер
∙ Управување преку „ALEXA“
∙ HADA CareFlow
∙ Следење на потрошувачка на електрична енергија
∙ Текстилната облога која лесно се заменува
∙ Компатибилна за SINGLE & MULTI изведба
∙ Компактни димензии: 300 х 990 х 210 mm