MiNi SMMS-e

           

MiNi SMMSe Series (FULL DC Hybrid Inverter)

 • Опсег на работа греење / ладење: -20°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 12,1 ÷ 28,0 kW
 • Централен систем за греење и ладење – VRF систем
 • со најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресорска технологија
 • ладилен флуид R410А
 • со можност на поврзување до 16 внатрешни единици
 • потполна регулација на системот и бројот на вртежи на компресорот до 0.1 Hz при различно оптеретување и различни температури на работа
 • највисоки коефициенти на енергетска ефикасност на пазарот и SCOP и SEER фактори на заштеда од неверојатни 8,89
 • континуирано греење без прекини дури и во работа во режим на одмрзнување (defrost)
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart
 • можност за инфрацрвен и жичан далечински управувач (со опција за тајмери, модул за дојава на аларм и режим на работа) како и можност за поврзување со централен контролер и BMS систем