Ѕидни

Ѕидни

P020130729520121831845-za-web (1)
Carrier%20Logo%20New%202010
EXTREME inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +50°C;
 • Капацитет: 2,75 ÷ 7,50 kW
 • Висока A++ / A+++ енергетска класа на греење / ладење
 • Најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
 • Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување
 • Функција на самочистење со Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
 • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
 • Функција на самодијагностицирање и Auto-restart, Auto Defrosting, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Фабрички вграден Wi-Fi уред
INFINITY Ultimate inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,64 ÷ 7,60 kW
 • Висока A++ / A+++ енергетска класа на греење / ладење
 • Најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
 • Функција на самочистење
 • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
 • Функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
 • Функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Oпција за Wi-Fi управување (со доплата од 60,00 euro)
history_web