Парапетни

Парапетни

carrier20logo
haierPage
console 1 Console inverter

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +43°C
  • Капацитет: 2,5 ÷ 5,2 kW
  • греење во подот – долна зона
  • високи SCOP и SЕЕR
  • A / A висока енергетска класа на ладење / греење
  • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Quiet mode / Sleep mode / Turbo mode – режими на работа
  • тивка работа, антибактериски филтер
  • Функција на самочистење и самодијагностицирање
  • Auto-restart, 24h тајмер