Ѕидни

Ѕидни

P020130729520121831845-za-web (1)
SEIYA inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
 • Висока A++ / A+ енергетска класа на ладење / греење
 • Toshiba DC Rotary инвертерска технологија
 • Функција на самочистење со антипрашест филтер и Ultra Pure филтер
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 • тивка работа (дури до 20 dB)
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Oпција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 euro)
SHORAI Edge inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 8,0 kW
 • Висока A+++ / A+++ енергетска класа при греење / ладење
 • Најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија (кај моделите од 5,0 kW па нагоре)
 • Функција на самочистење со антипрашест филтер и Ultra Pure филтрирачки систем
 • 3D Air Flow (кај моделите од 5,0 kW па нагоре), неделен и дневен тајмер
 • Hi Power, ECO Mode, Quiet, Comfort Sleep, Fireplace Mode & Power Selection
 • Функција на самодијагностицирање и Auto-restart
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 euro)
SHORAI Premium inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 8,0 kW
 • Висока A++ енергетска класа при греење / ладење
 • Најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија (кај моделите од 5,0 kW па нагоре)
 • Функција на самочистење со антипрашест филтер и озонски прочистувач на воздух – јонизатор
 • Опција за IAQ филтрирачки систем (со доплата)
 • 3D Air Flow (кај моделите од 5,0 kW па нагоре), неделен и дневен тајмер
 • Функција на самодијагностицирање и Auto-restart
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 euro)
HAORI inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 5,5 kW
 • Највисока A+++ енергетска класа при греење / ладење
 • Најнова Toshiba ROTARY компресорска технологија 
 • Модерен текстилен дизајн на внатрешна единица – 2 стандардни панели (светло сива & темно сива), 4 алтернативни панели (сино-сива, сива-беж, темно кафеава, сина)
 • Функција на самочистење со антипрашест филтер, прочистувач на воздух „Plasma purifier” и „Ultra pure“ филтер
 • 3D Air Flow – нов систем на дување, HADA Care Flow, неделен и дневен тајмер
 • Функција на самодијагностицирање и Auto-restart
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Фабрички вграден Wi-Fi со следење на потрошувачка на ел.енергија
Super DAISEIKAI 9 inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 5,5 kW
 • Највисоки SCOP и SEER од неверојатни 10.5!
 • Највисока А+++ енергетска класа при греење / ладење
 • Најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија 
 • Функција на самочистење со 9 во 1 антибактериски филтрирачки систем и плазма јонизирачки систем
 • 3D Air Flow – нов систем на дување, On-demand  defrosting, неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
 • Функција на самодијагностицирање и Auto-restart
 • Нов систем на дување и тивка работа (помалку од 20 dB)
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 euro)
Digital inverter & Super Digital inverter клима уреди за прецизно ладење/греење

 • Греење: DI -15°C ÷ +15°C; SDI -20°C ÷ +15°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 10,0 kW
 • Уреди со можност за работа во режим на ладење при ниски надворешни температури до -15°C
 • Максимална должина на инсталација до 50m
 • Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор
 • Во зависност од потребите можност за контрола со инфрацрвен и жичен далечински управувач (со опција за неделен тајмер, модул за управување со прозорски контакт, аналогна контрола (0-10V), модул за дојава на аларм и режим на работа), како и можност за поврзување со BMS систем
 • Функција на самодијагностицирање и Auto-restart