Ѕидни

Ѕидни

carrier20logo

 

haierPage
video play TUNDRA Green inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +43°C
 • Капацитет: 2,6 ÷ 8,1 kW
 • A++ / A+ висока енергетска класа на ладење / греење
 • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode-режими на работа
 • Aнтибактериски филтер
 • Функција на самочистење и самодијаг-ностицирање
 • Auto-restart, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
  TIDE inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +43°C
 • Капацитет: 2,6 ÷ 3,6 kW
 • A++ / A+ висока енергетска класа на ладење / греење
 •  DC Inverter технологија со Inteligent Air
 • Aнтибактериски филтер
 • Оптимизиран дизајн на вентилаторот кој овозможува тивка работа (18dB)
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Auto-restart, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
video play DAWN inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +43°C
 • Капацитет: 3,5 ÷ 4,2 kW
 • A+++ / A+++ висока енергетска класа на ладење / греење
 • A-PAM DC Inverter технологија со Inteligent Air
 • Super Quiet mode / Comfortable sleep mode – режими на работа
 • LED дисплеј во боја
 • Aнтибактериски филтер и вграден SUPER NANO-AQUA јонизатор
 • 3М Purify Filter вклучен во цената
 • Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Dry функција за одвлажување
 • Функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина
 • Функција Ecopilot sensor со која клима уредот се прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, со што се постигнува заштеда на енергија до 36%
 • Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+), 3D Air Flow функција
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Auto-restart, Real Clock тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
video play FLEXIS Black inverter (R32)

 • Греење: -20°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +43°C
 • Капацитет: 2,6 ÷ 8,0 kW
 • A+++/A++ неверојатно висока енергетска класа на ладење / греење
 • PID DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode / Comfortable sleep mode – режими на работа
 • Можност за Wi-Fi управување
 • Антибактериски филтер и опција за вградување 3М Purify Filter
 • Функција Eco sensor со која струењето на воздухот се регулира согласно бројот на луѓе во просторијата и нивната положба, при што клима уредот се гаси ако не сте присутни во просторијата подолго време.
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Auto-restart, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет