Мулти

Мулти

P020130729520121831845-za-web (1)
Carrier%20Logo%20New%202010
Carrier-MULTI_570x949 Multi Split inverter

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -15°C ÷ +50°C;
  • Капацитет: 2,0 ÷ 12,0 kW
  • Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 4 внатрешни единици (ѕидни, касетни, каналски)
  • A+ / A висока енергетска класа на ладење / греење
  • Carrier XPower DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор
  • функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем
  • Auto-restart, 24h тајмер
history_web