Мулти

Мулти

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
5-1multi Multi Split inverter (R32)

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 4,0 ÷ 12,0 kW
  • Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 5 внатрешни единици (ѕидни, парапетни, касетни, каналски)
  • Високи SEER и SCOP од 6,90 / 4,44
  • Висока А++ / А++ енергетска класа на ладење / греење
  • Најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со Twin-Rotary компресор
  • Функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем и јонизатор
  • Auto-restart, 24h тајмер
  • Made in JAPAN