Каналски | Касетни | Плафонски

Каналски | Касетни | Плафонски

carrier20logo
haierPage
 ducted Каналски inverter клима уреди

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 3,5 ÷ 16,5 kW
 • Каналска изведба со можност за вградување во спуштен плафон (висина од само 220мм) за подобар естетски изглед
 • високи SEER и SCOP и А++ / А+ енергетска класа на ладење / греење
 • најнова 180° sine wave DC Inverter технологија со twin-rotary компресор
 • флексибилност на излез на конденз од лево и десно
 • стандарден жичен контролер и опција за безжичен далечински управувач
 • функција на самочистење и Auto-restart
casssette & control Касетни inverter клима уреди (840×840 mm)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 3,6 ÷ 11,0 kW
 • Касетна изведба за вградување во спуштен плафон (висина од само 240мм) за подобар естетски изглед
 • високи SEER и SCOP и А++ / А+ енергетска класа на ладење / греење
 • најнова 180° sine wave DC Inverter технологија со twin-rotary компресор
 • четиристран панел за рамномерна дистрибуција на воздух
 • ниско ниво на бучава со зголемен проток на воздух и ефикасност на топлинска размена
 • вградена пумпа за кондензна вода
 • можност за довод на свеж воздух
 • стандарден безжичен далечински управувач и опција за жичен контролер
 • функција на самочистење и Auto-restart
underceiling Плафонски / парапетни inverter клима уреди

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 3,5 ÷ 10,6 kW
 • Парапетна и таванска изведба со ултратенок дизајн (висина од само 199mm) за полесно вклопување во просторот
 • високи SEER и SCOP и А++ / А+ енергетска класа на ладење / греење
 • најнова 180° sine wave DC Inverter технологија со twin-rotary компресор
 • ниско ниво на бучава со зголемен проток на воздух
 • стандарден безжичен далечински управувач со опција за жичан контролер
 • функција на самочистење и Auto-restart